Onze visie

Home/Onze visie

Kosten beheren en besparen

Maak kosten flexibel

U hoeft uw dienst niet langer « kost wat kost »  in leven te houden.  Faciliteam zorgt voor een efficiënte oplossing en kan, indien nodig, het personeel overnemen. Wij vereenvoudigen ook het administratief stuk dankzij één maandelijkse factuur die alle uitgevoerde taken bundelt.

Maatwerk

Ons doel is duidelijk het opbouwen van een lange termijn relatie. We stellen met u de oplossing samen, volledig afgestemd op uw noden betreffende de taken, de reporting en de nodige skills.

Optimalisatie

We maken gebruik van de aanwezigheid van onze technieker om diverse taken af te handelen zodat u tijd en geld bespaart.

Proces en Reporting

Beheersproces

Onze structurele aanpak past zich aan uw workflow aan zodat de oproepen en aanvragen gevolgd kunnen worden. Geen enkele aanvraag wordt nog vergeten.

Reporting, een hulpmiddel voor goede beslissingen

Dankzij onze gedetailleerde reporting, krijgt u een overzicht van de sites of de installaties met de meeste interventies. U kan eveneens een vergelijk maken tussen de budgetten van de verschillende sites.

Deze reporting is een belangrijke tool om de juiste beslissingen te nemen. Het vertelt u meer over preventieve interventies, welke materialen gebruikt moeten worden, het totale kostenplaatje en welke budgetten moeten voorzien worden in de toekomst.

Het meten van de tevredenheid

Na elke interventie wordt de tevredenheid van de klant gemeten.  Zo kunnen wij onze diensten constant verbeteren.

Wij meten continu onze servicelevels (SLA) dankzij onze prestatie-indicatoren.

Ecologisch denken

Een milieubewust bedrijf

Faciliteam moedigt zijn medewerkers en partners aan tot milieubewust denken, veiligheid en gelijkheid van kansen. Faciliteam maakt er een punt van om afval milieubewust te behandelen.